Service

IMG 3590 2 IMG 3590 2
IMG 3590 2
VP Service Stacked RGBVP Service Stacked RGB
VP Service Stacked RGB

Full service... Året runt.

Vid samtliga Boatmanagers anläggningar erbjuder vi fullservice för att kunna ta hand om er båtägare på bästa sätt. Vi har både hamnplats, vinterförvaring och fullservice.

Vår verksamhet innefattar två av västkustens bästa Volvo Penta Servicecenters; Drevia i Lysekil och MITAB i Göteborg. MITAB jobbar numera enbart mot fritidsbåtsägare och har sin verksamhet vid Nimbusvarvet i Långedrag, där vi tillsammans med Nimbus kan erbjuda alla typer av service och installationsarbeten. Därtill även vinteruppställningsplatser med tillhörande service. 
​​​​​​​​
Vid anläggningen i Näset har vi en fritidsbåtshamn med 80 bryggplatser och en yta på 2 500 kvm med 120 vinteruppställningsplatser. Vid anläggningen finns det möjlighet till både vinterförvaring, båtplats och service. Vi erbjuder även service och inomhusförvaring till båtägare med utombordare.
​​​​​​​
​Vårt mål är att ta riktigt väl hand om er båtägare för att göra båtlivet tryggt och bekvämt hela året. Vi erbjuder professionella tjänster, som täcker båtägarens alla upptänkliga behov. Vi vill bidra till att du skall få ut maximalt av ditt båtliv, hela året!